September 23, 2021

4 motive pentru care Daniel Negreanu este cel mai bun jucator de Poker din toate timpurile

Daniel Negreanu este un canadian de orgine română, cunoscut în întreaga lume pentru numeroasele sale reușite la masa de poker. Acesta a câștigat mai multe turnee și competiții, dar cele mai importante rămân reușitele de la WSOT, WPT, SCOOP și WCOOP. În prezent acesta are o avere estimată la 60 de milioane de dolari și este considerat de multă lume ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de poker din ultimele decenii. Secretul său ,dupa spusele acestuia, este abilitatea de a-și citi oponenții la masa de joc.

Daniel are în prezent 46 de ani și este departe de a se pensiona. Acesta are o activitate sporita în ultimii ani în ceea ce înseamnă poker-ul online, și cariera sa promite încă multe. În ceea ce privește poker-ul online, la fel ca și Daniel, mulți jucători și-au îndreptat atenția în ultima vreme către experiența de joc digital întrucât aceasta devine din ce în ce mai bună o data cu trecere timpului. Încearcă și tu jocurile tale preferate pe PokerStars Casino și alătură-te lui Daniel și altor milioane de jucători online.

Bratarile de la WSOP

1998

La doar 23 de ani câți avea atunci cand a câștigat prima sa brățara WSOP, Daniel și-a arătat pentru prima data adevăratul potential și a arătat lumii o bucățică din ce avea să fie mai încolo o carieră de success. Acest câștig a însemnat și prima suma de bani câștigată de acesta, bilanțul final fiind de 170.000 de dolari. Partea și mai interesantă este că pe atunci acesta primea titlul de cel mai tânăr câștigător al unui turneu WSOP.

2003

Trecuseră 5 ani de la prima brățară, iar Daniel câștiga a doua sa brățară, de data aceasta punând mâna pe 100.000 de doalari într-un eveniment de tip S.H.O.E.

2004

La 1 an de la ultima brățară adăugată în colecție, Daniel adaugă în palmaresul încă o victorie, de data aceasta într-un eveniment de tip Limit Hold`em. Premiul său s-a ridicat atunci la suma de 169.000 de doalari.

2008

În anul 2008, Daniel Negreanu adaugă colecției sale cea  de-a 4-a brățară WSOP, câștigând alături de ea și frumoasa sumă de aproximativ 200.000 de dolari.

2013 Asia-Pacific și Europa

Cele mai mari câștiguri în materie de sume la campionatele WSOP rămân victoriile din 2013, Daniel terminând anul cu 2 noi brățări și aproximativ 1.4 milioane de Euro ca  și premii.

Pierderea câinelui său l-a invatat ceva profund 

Puțin cam out of context? Știm. Dar ceea ce a declarat Daniel, într-un interviu acordat în urma cu ceva timp, reprezintă un lucru foarte important despre activitatea sa la masa de joc. Acesta a declarat că pe vremea când încă locuia cu părinții săi a descoperit ceva foarte important. Să dăm puțin context acestei afirmații, în timp ce acesta făcea duș și-a auzit tatăl strigând faptul ca patrupedul îndrăgit al familiei murise. Daniel avea deja destula experinentă la masa de joc, lucru care-l obișnuise să-și ascundă emoțiile foarte bine. Acesta a declarat că nu a schițat nicio emoție când a auzit știrea și considera pe atunci că sentimentele sale îi erau amorțite, lucru care îl ajuta să nu lase la vedere nicio slabiciune în timpul jocului.

Sfaturile lui in materie de Poker sunt mai putin intalnite

Daniel Negreanu susține, contrar multor opinii și blog-uri, că secretul despre poziția oponentului tău și indiciile de care ai nevoie, reies din deciziile pe care le face și nu din lucrurile mărunte care țin de limbajul corpului. Conform acestuia, chiar dacă ai o mână de cărți rea, poți obține diferite rezultate de la ceilalți jucători prin deciziile pe care le iei, Daniel fiind un susținător al blufatului.

A fost mereu consistent

Daniel nu a avut mereu success. La 16 ani acesta și-a descoperit pasiunea pentru poker, dar pe vremea aceea traia în Toronto, Canada. Visul său era să ajungă să-și câștige traiul în Las Vegas, unde de altfel trăiește și în prezent. Drumul nu a fost așa de simplu totuși,  acesta a fost surprins de stilul de joc din LA și a început să piardă bani până a trebuit să se întoarcă în Toronto pentru a-și reîmprospăta fondurile. Acasă avea parte de câștiguri pe care mai apoi se ducea și le pierdea în Vegas. Aceste eșecuri nu l-au descurajat, iar învățând din fiecare înfrangere și punând o mulțime de ore în plus la experiența sa, ore în care citea, juca și experimenta jocul în toate manierele posibile, acesta a ajuns într-un final să câștige chiar și la cazino-urile din Vegas și mai apoi în campionate.

Concluzie.

De-a lungul carierei sale de jucător profesionist de poker, Daniel Negreanu a scris cărți, a jucat în diferite filme, ba chiar a apărut și într-un videoclip a lui Katty Perry, Waking up in Las Vegas, jucând poker. A mentorat vedete ca Tobey Maguire și a primit titluri oficiale de cel mai bun jucător de poker sau Bluff player of the year.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.