November 30, 2021

6 sloturi cu tematică pe care trebuie să le încerci toamna asta

Deși Halloween-ul nu este o sărbătoare oficială în România și lumea nu prea o sărbătorește, toamna aceasta vor reapărea în scenă sloturile cu tematică de Halloween pe care le poți încerca. Încă de la începutul lunii Octombrie vei găsi astfel de sloturi cu tematică pe majoritatea cazinourilor online. Dacă te-ai săturat de majoritatea tematicilor clasice de pe site-urile cazinourilor online, cu siguranță că vei vrea să încerci aceste jocuri ca la aparate. Mulți asociază Halloween-ul cu un design înfiorător, însă tematicile de la sloturi vor fi mult mai plăcute.

Blood Suckers

După cum îi spune și numele Blood Suckers, aceste sloturi au o tematică cu vampiri la bază. Acesta este un aparat la care se poate juca până la 5 linii și are 25 de linii de câștig împreună cu niște grafici spectaculoase și acompaniat de un sunet cu tematică specifică. În cazul în care te plictiseșți de Blood Suckers, întotdeauna o să găsești și Blood Suckers 2 care are o tematică puțin mai diferită și sunete îmbunătățite. Varianta a doua a acestor sloturi îți oferă aceleași grafici împreună cu caracteristici noi care îți vor crește cu mult șansele de câștig.

Witches Riches

După cum poate ți-ai dat deja seama din titlu, aceste sloturi au o tematică cu vrăjitoare, ceea ce le va satisface dorința celor cărora le plac jocurile cu tematici cu vrăjitoare. Aceste sloturi oferă o grafică spectaculoasă într-o atmosferă feerică și mistică în lumina unei luni pline cu o casă abandonată în fundal. De-a lungul jocului vei întâlni 5 vrăjitoare care sunt în căutarea unei comori ascunse, iar partea bună este că dacă le vei ajuta să găsească comoara vei primi și tu o parte din ea. Există foarte multe bonusuri de pe care poți și tu profita atunci când găsești bucăți lipsă de la vrăji și aducerea celor 5 vrăjitoare înapoi împreună.

Un bonus la acest joc este că poți chiar folosi unele vrăji dacă folosești un iPad sau o tabletă. Varietatea de pariuri pusă la dispoziție te va atrage și mai mult probabil, întrucât există posibilitatea de a paria și sume foarte mici, iar bonusurile sunt destul de consistente.

Ghost Pirates

Acest aparat de sloturi a adus împreună două aspecte importante ale Halloween-ului și le-a combinat împreună într-o temă unică și destul de rar întâlnită: fantome și pirați. Aceste fantome pirați se îmbarcă într-o călătorie epică pentru a colecta cât mai multe comori posibil. Jocul are foarte multe bonusuri și recompense pentru a te ține atras și pentru a câștiga pe cât de mult posibil. Această variantă a sloturilor le oferă jucătorilor o experiență precum cea de gaming. În plus, aceste sloturi oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga în 243 de moduri diferite, în loc să folosească un set exact de câștiguri.

Ghost Pirates oferă jucătorilor o experiență cu totul unică în special în ceea ce privește modalitatea de a câștiga. Fiecare pariu începe de la 0.01 euro și ajunge până la 50 de cenți. Din moment ce nu se folosește sistemul clasic de plată, câștigătorii au șansa de a câștiga mult mai mult pentru foarte puțini bani investiți. După ce ai selectat și numărul de rânduri pe care să joci vei vedea și în câte moduri poți să câștigi.

Ghostbusters Spectral Search

Dacă ai văzut deja filmul Ghostbusters, cu siguranță că aceste sloturi îți vor plăcea la nebunie. Poți să fii și tu parte din echipa de căutări din Octombrie pentru a găsi apariții înfricoșătoare și comori din belșug. Acesta nu este la fel de înfricoșător ca celelalte jocuri, însă are o temă apropiată și este foarte distractiv de jucat.

Dark King: Forbidden Riches

Cei de la NetEnt au lansat un aparat de Sloturi cu tematică înfricoșătoare și întunecată. Dark King: Forbidden Riches se întinde pe 3 rânduri și oferă tot felul de multiplicatoare și simboluri care se vor transforma în puncte în timpul rotirilor gratuite și a rotirilor extra. Jocul are 20 de linii de câștig fixe și diferite în funcție de valoarea pariurilor, valoarea monedelor și a nivelului pariurilor. Jocul are o tematică cu totul specială, iar probabil că gamerii cărora le plac jocurile de genul vor aprecia foarte mult acest slot.

The Dark Vortex

Probabil unul din sloturile care oferă unul din cele mai mari câștiguri din această listă, The Dark Vortex este pe lista sloturilor cu tematică ce trebuie încercate. Fiind pătruns de forțele răului și aproape de a deschide un portal, The Dark Vortex te duce într-un tărâm cu totul diferit. Acest joc le oferă posibilitatea utilizatorilor de a avea câștiguri potențiale uriașe în până la 3125 de moduri de la stânga spre dreapta. Pentru a putea intra în Vortex, adică zona de bonusuri, trebuie să colectezi cel puțin 2 simboluri blestemate de-a lungul învârtirilor. Acest lucru va crește înălțimea liniei de la 3 la 5 simboluri și va umple Vortexul cu câștiguri mari. Pasajul se poate extinde și mai mult dacă prinzi din nou simboluri blestemate și dacă se va extinde la maxim vei câștiga rotiri gratuite.

Acest slot are un RTP de 97%, a apărut în Octombrie 2018 și oferă o șansă de câștig maximă de aproximativ 3.659 milioane de euro! Da, într-adevăr merită să încerci acest slot pentru a avea șansa la un asemenea imens câștig.

Concluzie

Fiind luna Octombrie, majoritatea cazinourilor vor începe să introducă sloturi cu tematică de Halloween ce vor putea fi jucate probabil și pe parcursul lunii noiembrie. În funcție de tematica pe care o preferi, vei avea posibilitatea de a alege din cele enumerate sau chiar din altele ce vor apărea. The Dark Vortex oferă cel mai mare premiu, dar și cele mai multe moduri de a câștiga bani. Altele, cum sunt Ghost Pirates și Witches Riches au o poveste interesantă și grafici făcute pentru a capta atenția jucătorilor. Indiferent ce tematică preferi, cu siguranță că în luna Octombrie o să găsești sloturi potrivite cu preferințele tale!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.