November 30, 2021

ATENȚIE! Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale pentru unii consumatori din mun. Roman

Pentru realizarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor Delgaz Grid va sista temporar alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor din zonele : Cartier Favorit, b-dul Roman Mușat, Pietonalul Ștefan cel Mare și Sucedava, miercuri 20 octombrie, începând cu ora 08,00.  

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat în desfăşurarea acestor lucrări.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.