December 6, 2021

Alin Antochi: Într o recenta conferință de presă, primarul liberal al Romanului recunoaște manipularea grosolană livrată romașcanilor chiar de catre colegii săi din PNL Neamț

De fapt Romanul nu a primit niciun leu din fondul de rezervă al guvernului Cîțu, iar PNL-iștii nemțeni au mințit fără nicio jenă cu privire la alocările de fonduri primite de municipiul nostru.
În doar un an, administrația PNL a reușit să plaseze Romanul în subsolul paginii, la rubrica “erată”. Sau eroare, cum spune distinsul domn primar.
Anul trecut, actualii ștabi ai PNL Neamț cereau votul romașcanilor, promițând că va da bunăstarea buluc peste noi.
Și, în sfârșit, s-a dat sfoară în țară că din fondul de rezervă al Guvernului stau să vină banii, în special pentru primarii PNL, că na, așa înțelege acest partid să ne împartă: PNL-iști buni la dreapta și restul românilor la stânga.
Doar că, din eroare, cum ne-a explicat domn’ primar, Romanul a primit praful de pe tobă. În rest, s-au găsit bani pentru toate administrațiile PNL care au pus umărul la înscăunarea lui Cîțu.
Se confirmă ce spuneam încă de anul trecut: PNL-iștii nu știu și nici nu pot. Din păcate, au dovedit că nici nu vor.
Nu ne rămâne decât să ne rugăm să li se ierte lor toate erorile, cum și noi o să încercăm să-i iertăm pe eronații noștri liberali.
Alin Antochi, consilier Judetean PSD

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.