November 30, 2021

Accident rutier in municipiul Roman

Prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, pe raza municipiului Roman (zona Dedeman), în urma căruia o persoană ar fi rămas încarcerată.
La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Roman.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat că accidentul s-a produs între un autoturism și o autoutilitară, în care se aflau trei persoane. Persoanele din cele două autovehicule au ieșit până la sosirea forțelor de intervenție.
În urma accidentului rutier produs, a rezultat o victimă de 51 de ani, pasageră în autoturism. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SAJ, dar a refuzat transportul la spital.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și vor curăța carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.