Fri. Apr 19th, 2019

A ABUZAT DE O BĂTRÂNĂ DE 89 DE ANI, PÂNĂ CE ACEASTA A MURIT!

La data de 7 aprilie a.c., specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în colaborare cu cei din cadrul secției de politie rurală Romani, au acționat pe raza localității Români în vederea depistării unui bărbat în vârstă de 20 ani, din aceiași localitate.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de viol, urmat de moartea victimei, la data de 01/02.02.2018 în satul Români.
Bărbatul a fost depistat de polițiști pe raza localității de domiciliu unde revenise în data de 6 aprilie a.c..

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamt, s-a stabilit faptul ca în noaptea de 01/02.02.2018 tânărul, în timp ce se afla sub influența băuturilor
alcoolice ar fi pătruns în locuința unei femei de 89 de ani, din localitatea Români.

Acesta ar fi lovit victima iar după ce a adus-o în stare de inconștiență, ar fi întreținut cu aceasta relații sexuale. În urma audierilor, acesta a recunoscut comiterea faptei, iar procurorul de caz a dispus împotriva acestuia măsura reținerii pentru 24 ore. Pe 8 aprilie a.c., acesta a fost prezentat Tribunalului Neamț, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Neamț.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.