Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

A fost îmbunătățit modul de programare online pentru consultațiile din ambulatoriile de specialitate din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Cu ajutorul Aplicației Portal Medical a fost îmbunătățit modul de programare online pentru consultațiile din ambulatoriile de specialitate din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman
Pacienții care doresc să beneficieze de serviciile medicale oferite de cabinetele din ambulatoriul integrat Spitalului Municipal de Urgență Roman se pot programa online, prin intermediul unei noi platforme digitale. Acest sistem simplifică procesul de acces la consultații și investigații medicale, reduce timpul de așteptare și optimizează fluxul de pacienți.
Pentru a accesa platformă, pacienții trebuie să intre pe site-ul oficial al spitalului www.spitalroman.ro la secțiunea Portal medical/Programari online unde trebuie să introducă numele complet, CNP-ul, un număr de telefon valid și să aleagă data și ora la care vor să se prezinte la cabinetul dorit, în funcție de disponibilitatea medicilor, conform programărilor deja efectuate.
Modulul funcționează în strânsă legatură cu sistemul informatic implementat în spital, Hospital Manager Suite, de unde sunt extrase informațiile despre cabinetele de consultații, orarul medicilor, precum și perioadele de consultație aferente. Ulterior, aplicația Portal Medical furnizează informații cu privire la pacientul programat și un minim de date necesare programării.
Modulul permite configurarea câmpurilor, toate sau parțial, ce se doresc a fi obligatorii în momentul creării unei programări (ex. Nume, Prenume, CNP, numar de telefon, număr bilet de trimitere).
Avantajul principal al acestui modul este reprezentat de accesul facil al pacientului prin comunicarea la distanță a informațiilor despre disponibilitatea medicilor. Astfel, se pot reduce timpii de așteptare prin programarea, din timp, a vizitelor pacientului la medicul specialist, la controale semestriale şi anuale specifice sau controale suplimentare.
Pentru o perioada de aproximativ 2 luni, rămân valabile si celelalte posibilități de programare (telefonic sau scriptic).
De asemenea, rămân valabile programările deja efectuate la cabinetele specializate ale ambulatoriului integrat spitalului, chiar dacă acestea nu se regăsesc in noul sistem informatic.
Acest sistem este o soluție modernă și eficientă pentru îmbunătățirea calității actului medical și vine in sprijinul pacienților care nu se pot deplasa, astfel să se evite aglomerarea zonelor cu risc epidemiologic. Platforma digitală este securizată și respectă normele de protecție a datelor personale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.