Dental Alliance
September 27, 2023

Ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Liceului Tehnologic “Vasile Sav” a fost emis

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Liceului Tehnologic “Vasile Sav” a fost emis, în această perioadă având loc organizarea de șantier. Această investiție este una importantă atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice și reprezintă un pas important în dezvoltarea educației profesionale din municipiul nostru.
Modernizarea liceului va consta într-o serie de lucrări la corpul B, corpul C – acolo unde sunt prevăzute atelierele de pregătire profesională și a sălii de sport, printre care se vor număra reabilitarea și consolidarea clădirilor, modernizarea instalațiilor de încălzire, precum și înlocuirea acoperișului și a ferestrelor. De asemenea, se vor efectua lucrări de renovare a sălilor de clasă și de laborator și se vor achiziționa echipamente noi, pentru a asigura condiții optime de învățare. Valoarea totală a proiectului cu finanțare europeană se ridică la peste 22 de milioane de lei.
Într-un astfel de liceu tehnologic, unde se învață concret o meserie, este esențial să existe cele mai bune echipamente și săli de clasă bine echipate, astfel încât elevii să fie pregătiți cât mai bine pentru viitorul lor profesional. Modernizarea liceului va asigura aceste condiții, contribuind la îmbunătățirea calității educației și la creșterea șanselor de reușită a elevilor.
Mi-am asumat ca în municipiul Roman să existe un sistem de învăţământ actual și adaptat cerinţelor pieţei muncii, iar acest lucru se întâmplă!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap