Dental Alliance
November 26, 2022

A început montarea platformelor supraterane, cu card de acces pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Protejarea mediului ne privește pe fiecare în parte, iar așa cum am promis, municipiul Roman se aliniază treptat standardelor de colectare selectivă. O primă serie de 7 platforme supraterane, a câte 5 module pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere echipate cu cameră video, trapă securizată, deschidere cu card magnetic și acționate cu pedală sunt montate în această perioadă.
În acest sens, anterior au fost pregătite locațiile, au fost turnate fundațiile din beton, s-a asigurat alimentarea cu energie electrică și branșamentele pentru punerea în funcțiune a camerelor de supraveghere, care vor transmite date în timp real Direcției de Poliție Locală. Acestea vor fi amplasate în spatele magazinului Profi (Asociația nr. 38) – 3 platforme a câte 5 module fiecare, în zona ANL (Asociația Vasile Lupu 1) – 3 platforme, în spatele Judecătoriei (Asociația 17) – o platformă.
Modulele sunt metalice, prevăzute cu eurocontainere din plastic de 1100 litri și vor putea fi acționate doar de locuitorii zonei arondate, prin utilizarea cartelelor de acces – similare celor de interfon, imediat ce acestea vor fi distribuite tuturor locatarilor de către asociațiile de proprietari.
Treptat, vechile containere vor fi înlocuite, astfel încât să avem un oraș mai curat, care respectă colectarea selectivă și încurajează protejarea mediului!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.