November 30, 2021

A spart două societăți din Neamț și a sustras peste 13.000 de lei

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Târgu-Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară și un  mandat de percheziție auto, în județul Suceava.

În urma activităților investigativ-operative complexe desfășurate în cauză, s-a reușit documentarea activității infracționale,  a unui bărbat de 35 de ani, din județul Suceava.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 26/27 octombrie a.c., cel în cauză, având fața acoperită, ar fi intrat prin efracție, respectiv prin forțarea ușii de acces în două societăți comerciale, din localitatea Brusturi, de unde a sustras suma totală de 13.747 de lei.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 6 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Neamț, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.