Dental Alliance
September 25, 2023

Accident cu 2 victime, în Neamț

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 13:50, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutie, pe DN 15, în afara localității Poiana-Teiului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 74 de ani, din județul Galați conducea un autoturism, în afara localității Poiana-Teiului, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se pe cupolă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei pasagere de 70 de ani, din județul Galați.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

insp. Ciofu Ramona

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap