Dental Alliance
March 24, 2023

Accident cu 4 victime în Neamț

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Un accident rutier s-a petrecut acum câteva minute în Alexandru cel Bun – Vaduri, DN 15, între două autoturisme, 4 victime din care una încarcerată.

În această după amiază la ora 14:21, pompierii au fost înștiințați prin apel la 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Vaduri din comuna Alexandru cel Bun.
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șase persoane. O persoană, pasager într-unul dintre autoturisme a rămas încarcerată.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice au scos dintr-un autoturism o femeie de 47 de ani.
Cinci persoane, doi bărbați și trei femei au primit îngrijiri medicale de la membrii echipajelor SMURD și SAJ după care au fost transportate la UPU Piatra Neamț.
Deasemenea, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap