Dental Alliance
November 29, 2023

Accident cu patru victime în Horia, o femeie de 34 de ani și un bebeluș de 2 luni au avut nevoie de îngrijiri medicale

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La ora 19:35 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Horia, pe DJ 207 C. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roman și SAJ Roman.
Ajunși la locul solicitării pompierii au găsit două autoturisme în afara părții carosabile, dintre care unul răsturnat. Toate persoanele erau ieșite din autoturisme.
O femeie de 34 de ani și un bebeluș de 2 luni au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluați și transportați la CPU Roman.
Un bărbat de 62 de ani, conducătorul unuia dintre autoturisme a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Roman. Toate victimele erau conștiente și prezentau traumatisme.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap