Dental Alliance
December 4, 2023

La Cimpoeșu – Roman Value Centre Deschide Noile Uși ale Autenticității într-un Spațiu Extins

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Roman, data de 18 noiembrie 2023 – Astăzi, La Cimpoesu, magazinul nostru dedicat produselor tradiționale, sărbătorește o nouă etapă în evoluția sa, marcând mutarea într-un spațiu mult mai generos și primitor. Locația anterioară, care a găzduit în trecut celebrul nostru restaurant din cadrul Roman Value Centre, a devenit noul cămin al autenticității și al deliciilor tradiționale.

Magazinul nostru vă întâmpină acum cu brațele deschise la adresa:

📍 str. Mihai Viteazul 3, Roman 617135

Noul spațiu, mai încăpător și mai confortabil, este amenajat special pentru a oferi o experiență de cumpărături autentică și plăcută. Fie că sunteți în căutarea unor produse tradiționale de calitate sau doriți să explorați o varietate bogată de bunătăți, La Cimpoesu vă așteaptă cu o gamă diversificată de produse menite să îmbogățească experiența dumneavoastră culinară.

Puteți să ne contactați pentru mai multe informații la numărul de telefon:

📞 0753114996

 

Echipa noastră dedicată vă va oferi asistență și detalii suplimentare cu privire la gama noastră extinsă de produse și oferte speciale. Suntem mândri să vă invităm să descoperiți noul La Cimpoesu și să vă bucurați de autenticitatea și tradiția pe care le aducem în inima orașului Roman.

Vă așteptăm cu drag să ne fiți oaspeți și să împărtășiți bucuria unei experiențe culinare autentice la La Cimpoesu – Roman Value Centre! ❤

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap