Dental Alliance

June 21, 2024

Accident cu patru victime, în Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Patru persoane au fost rănite, marți după-amiază într-un accident rutier produs pe DN 15, în județul Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, la data de 20 iunie 2030, în jurul orei 14:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15, în localitatea Costișa.

acc neamt5 (2)

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce o femeie, în vârstă de 40 de ani, din Cândești, conducea un autoturism, pe direcția Bacău spre Piatra-Neamț, la efectuarea unei manevre de schimbare a direcției spre stânga, ar fi fost acroșată de o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani, din județul Galați, ce se deplasa regulamentar din direcția Piatra-Neamț spre Bacău.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism, ce se afla staționat regulamentar.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a patru pasageri, din primul autoturism, cu vârste cuprinse între 8 și 65 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

acc neamt (24)

Se vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiuni de vătămare corporală din culpă.

Potrivit ISU Neamț, la ora 14:15, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Costișa.

În evenimentul rutier au fost implicate un TIR în care se afla doar conducătorul auto și un autoturism în care se aflau cinci persoane.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov, Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că sunt 4 victime conștiente, toate din autoturism.

acc nm

Un copil de 8 ani și un bărbat de 65 ani au fost preluate de echipajele SMURD TIM și EPA și transportate la UPU Piatra Neamț.

Alte două femei, de 60 și 65 de ani, au fost preluate de echipajul SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.