Dental Alliance

Accident cu șapte victime în Roman, trei erau minori

0
YRY Residence

Astăzi, 7 aprilie, în jurul orei 17:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Mihai Viteazul, în Roman.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 52 de ani, din Doljești, conducea un autoturism, pe bulevardul Roman Mușat, ajuns în apropierea intersecției cu strada Mihai Viteazul, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Cedează Trecerea, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 36 de ani, din județul Iași.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a trei pasageri, cu vârste de 9, 10 și 12 ani, din autoutilitara în cauză, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajelor SMURD TIM și SAJ ulterior fiind transportați la CPU Roman.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap