Dental Alliance
March 29, 2023

Accident cu trei victime în Neamț

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

În jurul orei 22:30, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Stejaru din comuna Pângărați.
În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un microbuz ce transporta un autoturism pe o platformă. În microbuz se aflau 9 persoane iar în autoturism se aflau două persoane.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA).
Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că autoturismul a părăsit partea carosabilă iar platforma cu autoturismul era răsturnată.

Toate persoanele s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție.
Trei bărbați (20, 24 și 59 de ani) au primit îngrijiri medicale de la membrii echipajelor SMURD dar au refuzat transportul la spital.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap