Dental Alliance
November 30, 2022

Accident cu victimă în Neamț

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs, luni după-amiază în localitatea Poiana Teiului, județul Neamț. Din primele date, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat cu mașina în afara drumului.

Potrivit ISU Neamț, la date de 1 august 2022, în jurul orei 13:0, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Poiana Teiului.

UPDATE: Accident pe DN 15, în Neamț: Precizările polițiștilor

„Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 45 de ani, din Ceahlău, conducea un autoturism pe Drumul Național 15, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului în cauză.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

neamt accident (4)

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.”

Un autoturism, în are se afla doar conducătorul auto, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Ajunși la locul solicitării,  pompierii au constatat că în autoturismul răsturnat se afla o persoană încarcerată.

accident neamt poiana teiului1

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au acționat pentru descarcerarea victimei, un bărbat de 45 de ani. Acesta a fost preluat echipajul SMURD, fiind asistat și de un echipaj de la SAJ aflat în trecere și de la un medic, participant la trafic.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.