Dental Alliance
November 30, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: Îmi doresc să cunosc necesitățile reale ale firmelor, sprijinind prin toate pârghiile legale, inițiativele de dezvoltare locală!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

După cum știți, sunt într-un permanent dialog cu oamenii de afaceri din Roman și îmi doresc să cunosc necesitățile reale ale firmelor, sprijinind prin toate pârghiile legale, inițiativele de dezvoltare locală!
Îmi doresc să iau pulsul companiilor noastre, să cunosc realitatea din teren și să tratez orice colaborare economică ca fiind una prioritară pentru oraș. Atragerea de investitori și buna colaborare dintre mediul economic privat și administrația publică, este una din misiunile Primăriei Municipiului Roman.
Alături de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, am vizitat Compania SOMACO și am discutat cu reprezentanții fabricii de la Roman despre planurile de dezvoltare viitoare, precum și despre impactul pe care îl vor avea acestea asupra viitorului economic, tehnic și de resurse umane al municipiului nostru.
Parte din grupul Holcim România de la 1 noiembrie 2019, SOMACO oferă un ansamblu integrat de produse și servicii care asigură soluții de construcții. Este un important producător de prefabricate din beton din țară – utilizate în domeniul infrastructurii rutiere, electrice și de apă-canal, dar și un renumit producător de BCA din Moldova.
În prezent, compania deține 6 fabrici la nivel național, dintre care una în municipiul nostru. În fabrica de la Roman, își desfășoară activitatea un număr de 105 angajați, cu perspective de creștere la 130 angajați, în perioada următoare.
Vreau să îi asigur pe toți cei care au investit sau vor să investească în oraș, că vor găsi în administrația locală un partener serios, o colaborare strânsă, bazată pe încredere și deschidere. În ceea ce mă privește, rămân ancorat la dinamica mediului de afaceri și voi avea mereu o atitudine proactivă pentru dezvoltarea economică a municipiului nostru!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.