Dental Alliance
October 2, 2023

Accident cu victimă în Neamț. A oprit autoutilitara în pantă și a fost prins între aceasta și o altă autoutilitară ce era staționată

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 208G, în localitatea Războieni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 44 de ani, din Gârcina ar fi coborât din autoutilitara pe care o conducea, pentru a descărca marfă, aceasta s-ar fi pus în mișcare, rezultând accidentarea conducătorului auto.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

insp. Ciofu Ramona – IPJ NEAMȚ

Bărbatul ar fi încercat să o oprească cu brațele fiind prins între aceasta și o altă autoutilitară ce era staționată. A fost diagnosticat preliminar cu fractură cu deplasare radius drept. Neasigurare la oprirea în rampă.

Foto Simbol

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap