Dental Alliance
December 9, 2023

Accident cu victimă în Neamț: Adolescent de 16 ani, lovit de un autoturism

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Un adolescent a fost rănit, în urma unui accident rutier produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 15 în județul Neamț. Băiatul a încercat să traverseze strada prin loc nepermis în momentul în care a fost lovit de un autoturism.

Potrivit IPJ Neamț, accidentul a avut loc în data de 14 mai, în jurul orei 04:00, pe DN 15, în localitatea Pângărați, județul Neamț.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 62 de ani, din Hangu, conducea un autoturism, în localitatea Pângărați, ar fi surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, un minor de 16 ani, din Pângărați.

Adolescentul se afla angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

În urma accidentului a rezultat rănirea copilului.

”În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat insp. Ciofu Ramona – purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap