Dental Alliance
November 28, 2023

Accident cu victimă pe aleea Cuza Vodă, în municipiul Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 11:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe aleea Cuza Vodă, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 41 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism pe aleea Cuza Vodă, ar fi efectuat o manevră de mers înapoi, ocazie cu care ar fi surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, o femeie de 76 ani, din Roman, care se afla angajată în traversarea străzii pe la colțul intersecției, rezultând rănirea acesteia.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Insp. Ciofu Ramona

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap