Dental Alliance

June 23, 2024

Vești bune privind modernizarea Policlinicii Roman!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Au început lucrările de modernizare la Policlinică, iar primul pas este termoizolarea clădirii cu vată bazaltică. După ani de zile, vom îmbunătăți eficiența energetică în această unitate sanitară și vom asigura un mediu mai confortabil și mai prietenos pentru pacienți și personalul medical.
Vreau să vă informez că modernizarea va fi realizată în două faze. Anul acesta, ne concentrăm pe refacerea termo-energetică exterioară, care include și izolarea terasei. Această etapă este esențială pentru a reduce pierderile de căldură și pentru a asigura o temperatură constantă și plăcută în clădire.
După finalizarea lucrărilor de termo-izolare, vom trece la cea de-a doua fază a proiectului. Această etapă presupune modernizarea instalațiilor interioare, reparații locale și zugrăveli. De asemenea, vom efectua și refacerea hidranților interiori și exteriori, asigurând astfel un mediu sigur și funcțional.
Investiția primei faze se ridică la valoarea de 1,8 milioane lei, iar după finalizarea acesteia, vom putea sistematiza parcarea și vom interveni cu un nou covor asfaltic pe strada Dumbrava Roșie.
Pentru mine, rămâne o prioritate ca Romanul să ofere servicii medicale de calitate și un mediu propice recuperării și îngrijirii sănătății dumneavoastră. Vă voi ține la curent cu toate etapele acestui proiect important. Împreună, vom face din Policlinica Roman un loc de referință în asistența medicală!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.