Dental Alliance
October 1, 2023

CSM Roman – Rezultate de succes la Cupa DS Tenis Competition

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Recent, s-a încheiat turneul de tenis „Cupa DS Tenis Competition”, desfășurat la Piatra Neamț, în perioada 20-25 mai 2023. Unul dintre sportivii noștri talentați, Tudor Theodor, a participat în categoria de vârstă 14 ani masculin și a obținut o performanță foarte bună, terminând pe locul 3 în competiție. Theodor a demonstrat o pasiune și o determinare remarcabilă în meciurile intense disputate cu adversari mai mari decât el.
Turneul a fost o oportunitate excelentă de a ne măsura forțele în noul sezon de zgură, iar rezultatele obținute ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. Performanța sa ne încântă și ne motivează să continuăm să investim în dezvoltarea talentelor noastre și să ne străduim să obținem rezultate tot mai bune în viitor.
Felicitări Theodor, pentru efortul și angajamentul tău! Ești un exemplu de perseverență și ambiție pentru întreaga echipă. Suntem mândri să te avem în rândurile Clubului Sportiv Municipal Roman și suntem convinși că vei continua să ne aduci bucurie și succes în competițiile viitoare.
Următoarea competiție va avea loc chiar în acest weekend, tot la Piatra Neamț. Mulțumim tuturor pentru susținerea continuă și pentru faptul că sunteți alături de noi în această călătorie în lumea tenisului!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap