Dental Alliance

June 23, 2024

Accident cu victime în Neamț

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La ora 11:11 pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț la un accident rutier produs pe strada Petru Movilă.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă).
În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Un autoturism care a părăsit partea carosabilă a lovit o țeavă de gaz pe care a rupt-o.
Doi bărbați, de 40 și 53 de ani, au necesitat îngrijiri medicale. Aceștia au fost preluați de echipajele SMURD care ulterior i-au transportat la UPU Piatra-Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor până la sosirea echipelor specializate de la Delgaz Grid până la remedierea defecțiunilor produse. De asemenea s-a acționat și pentru deconectarea bornelor de la cele două autoturisme și se va curăța carosabilul de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.