Dental Alliance
November 28, 2023

Accident cu victime pe E85 lângă Bacău

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Un accident rutier a avut loc astăzi în localitatea Nicolae Bălcescu, iar pompierii au intervenit rapid cu trei ambulanțe pentru a acorda primul ajutor. Potrivit primelor informații, în urma accidentului au rezultat două victime constiente, care au fost transportate de urgență la spitalele din apropiere.

Pentru a asigura zona și a preveni eventualele pericole, pompierii au luat măsuri de protecție și siguranță, iar mașinile implicate în accident au fost îndepărtate de pe carosabil. Astfel, traficul rutier a fost restricționat pe o perioadă scurtă de timp.

La fața locului au intervenit o mașină ASAS, o ambulanță SMURD și una SAJ, echipamentele medicale fiind pregătite pentru a acorda primul ajutor și pentru a transporta victimele la spital în cel mai scurt timp posibil.

Potrivit martorilor oculari, accidentul a avut loc din cauza unei neatenții în trafic, iar autoritățile vor efectua o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. În acest sens, polițiștii locali au deschis un dosar de cercetare în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor accidentului.

Accidente rutiere precum acesta ne reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a atenției sporite în trafic, pentru a evita astfel situații de acest gen. În astfel de momente, intervenția rapidă și bine coordonată a serviciilor de urgență poate face diferența între viață și moarte.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap