Dental Alliance
December 9, 2023

Accident deosebit de grav, doi tineri de 18 ani şi-au pierdut viaţa. Tânăra a fost aruncată din BMW, după ce s-au răsturnat de mai multe ori

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Doi tineri, ambii de 18 ani, şi-au pierdut viaţa, în această dimineaţă, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 6B, în afara localităţii doljene Dudoviceşti. Mașina în care se aflau a ieșit în afara șoselei și s-a răsturnat.

La doar 18 ani, viața a doi tineri din Craiova s-a terminat brusc în această dimineață. La ora 04:40, polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați printr-un apel la 112 că a avut loc un accident rutier în afara localității.

La fața locului s-au deplasat de îndată mai multe echipaje de polițiști, precum o o ambulanță, care au sesizat faptul că un șofer de 18 ani din Craiova, în timp ce conducea spre direcția Melinești, a ieșit cu autoturismul în fara părții carosabile și s-a răsturnat.

Tânărul a fost găsit fără suflare, iar de asemenea și o fată de 18 ani, din comuna Almaj, a fost găsită moartă lângă mașina puternic avariată.

Trupurile celor două persoane au fost ridicate de către Serviciul de Medicină Legală și urmează să fie efectuată necropsia, iar familiile să se pregătească de înmormântarea acestora.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă. În continuare cercetările sunt continuare pentru a se afla cu exactitate cum a avut loc accidentul rutier.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap