Dental Alliance
November 30, 2022

Prefect Adrian Niță: Am fost onorat să răspund invitației de a participa la deschiderea unei noi ediții a Zilelor Cetății Neamț, un eveniment de tradiție, extrem de așteptat atât de către cetățenii din zonă cât și de către turiști

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Am fost onorat să răspund invitației de a participa la deschiderea unei noi ediții a Zilelor Cetății Neamț, un eveniment de tradiție, extrem de așteptat atât de către cetățenii din zonă cât și de către turiști.
M-am bucurat de clipe care au adus în prim plan momente ale istoriei noastre, urmărindu-i pe străjerii Cetății, pe domnițe, lupte ce se dădeau odată pe aceste meleaguri. Și cum gastronomia locului este una extrem de atractivă, nu puteau lipsi bucatele tradiționale, gătite sub ochii noștri sau preparate de către gospodarii din zonă.
Felicitări domnului președinte Ionel Arsene și Consiliului Județean Neamț pentru susținerea evenimentului, și tuturor celor care au contribuit la organizarea lui – Complexul Muzeal Național Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, Casa Culturii „Ion Creangă“ Târgu-Neamț, Primăria și Consiliul Local Târgu-Neamț!
Tuturor celor ce vor vizita în această perioadă orașul de sub Cetate, le doresc o sărbătoare frumoasă, cum au fost toate edițiile de până acum și îi mulțumesc domnului primar Vasilică Harpa pentru invitația pe care mi-a adresat-o pentru a participa la Zilele Cetății, în frumosul oraș pe care îl conduce!
Distracție plăcută tuturor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.