Dental Alliance
September 25, 2023

Accident în lanț pe raza comunei Forăști. Patru persoane implicate

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Patru persoane au fost implicate într-un accident rutier produs în noaptea de marți spre miercuri, pe un drum din județul Suceava. În coliziune au fost implicate un autoturism, o cisternă și o autoutilitară.

Potrivit ISU Suceava, accidentul a avut loc ,miercuri dimineață, în jurul orei 2:00, pe raza comunei Forăști, județul Suceava.

accident 2

Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

accident 5

În coliziune au fost implicate un autoturism, o autocisternă (goală) și o autoutilitară, cu un total de patru persoane.

După evaluarea la fața locului, o singură victimă a necesitat transportul la spital. Este vorba despre șoferul autoturismului.

accident 7

Pompierii militari au asigurat măsurile de siguranță specifice în cazul producerii accidentelor rutiere, respectiv au balizat și iluminat zona, au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori și au verificat scurgerile de carburanți și lubrifianți.

Cazul a rămas în atenția poliției.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap