Dental Alliance
December 11, 2023

Accident în Neamț, implicate un autoturism în care se afla doar conducătorul auto și un autobuz în care se aflau conducătorul auto și 10 călători

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La ora 07:06 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe strada Izvoare din municipiul Piatra-Neamț.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SAJ Piatra Neamț.
În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se afla doar conducătorul auto și un autobuz în care se aflau conducătorul auto și 10 călători.
Până la sosirea forțelor de intervenție toți pasagerii s-au autoevacuat.
Conducătorul autoturismului, un bărbat de 23 de ani a necesitat îngrijiri medicale. Aceasta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la UPU Piatra Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap