Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

O nouă victorie pentru CSM Roman în Campionatul Județean de Fotbal Neamț, Liga a 4-a!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

CSM Roman a obținut o nouă victorie entuziasmantă în etapa a 5-a a Campionatului Județean de Fotbal Neamț, Liga a 4-a. Meciul plin de pasiune și determinare a avut loc duminică, 24 septembrie, pe Stadionul Moldova, unde echipa a înfruntat AS Voința Ion Creangă și s-a impus cu un scor convingător de 3-0.

CSM Roman a demonstrat încă o dată calitatea sa în acest sezon, jucând cu încredere și determinare. Scorul final de 3-0 a fost rezultatul eforturilor susținute ale echipei și al performanței individuale remarcabile a unor jucători cheie. Golurile au fost marcate după cum urmează:

  • Țapu Cosmin a fost protagonistul meciului, contribuind cu două goluri impresionante pentru CSM Roman.
  • Peșiți George a înscris și el un gol important, consolidând victoria echipei.

Victoria aceasta adaugă un nou capitol de succes în palmaresul echipei CSM Roman în acest sezon. Eforturile lor susținute și dedicarea lor sunt cu siguranță remarcabile.

Antrenorul și jucătorii CSM Roman continuă să-și urmeze obiectivele și să-și îmbunătățească performanțele în competiție. Următorul lor meci este programat pe 1 octombrie, când vor juca în deplasare împotriva echipei AS Victoria Horia. Cu această victorie recentă și cu moralul înalt, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua echipa lor în următorul meci.

CSM Roman își consolidează poziția în fruntea clasamentului și continuă să inspire comunitatea locală prin pasiunea și succesul lor în fotbalul județean. Cu fiecare meci, echipa arată că este pe drumul cel bun pentru a-și atinge obiectivele stabilite pentru acest sezon.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.