Dental Alliance

June 16, 2024

Accident mortal în Neamț, mai multe persoane au decedat

0
YRY Residence

Go Padel Roman

La ora 16:50, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în orașul Bicaz (în fața Spitalului Orășenesc). În evenimentul rutier au fost implicate o motocicletă și un autoturism.
La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bicaz, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM) și SAJ.
Echipajele de la SAJ și SVSU Bicaz au scos cele două persoane ce se aflau autoturism, una în stare de inconștiență și una conștientă.
Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru motociclist și pentru pasagerul din autoturism. Din păcate, cele două victime, o femeie de aproximativ 66 de ani ( pasager in autoturism) și un bărbat de aproximativ 35 de ani (motociclist) nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora.
Conducătorul autoturismului a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Piatra Neamț.
SVSU a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și vor curăța carosabilul de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.