Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

George Lazăr președinte PNL Neamț: E nevoie de oameni cu viziune, care să inteleagă că dezvoltarea si investitiile in turism reprezinta motorul economiei locale

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Am participat ,impreună cu dl senator Eugen Țapu-Nazare , cu dl deputat Tudor Polak , dl subprefect Iulian Jugan si colegii consilieri judeteni Mihaita Istrate si Silviu-Bogdan Ardeleanu la întâlnirea cu oamenii de afaceri din comuna Hangu.
O întalnire extrem de benefică, unde alături de doamna Sanda Nistor, presedinta PNL Hangu si viitoarea primărită a comunei, dar si de câteva zeci de persoane am discutat despre oportunitățile de dezvoltare a zonei si a localitătii.
Comuna Hangu, cred ca ofera cea mai frumoasă priveliste asupra muntelui Ceahlău si a lacului Bicaz si are un potential urias de dezvoltare turistică.
Cum ii spun localnicii lacului Bicaz, *marea dintre munti* , reprezinta un obiectiv fabulos pentru turism si aici trebuie făcute investitii pentru atragerea vizitatorilor, pentru a permite activitati nautice, pentru un debarcader modern sau constructii private de tiroliene , aventura park sau de căsute plutitoare pe zona lacului.
Deasemenea drumul care duce de la Hangu la mitocul bălan in Cracăoani, este un obiectiv in care se poate investi , dedicat pentru off road cu Atv-uri sau Rzr-uri, mountain bike ,pentru trasee de munte sau alte destinatii turistice.
E nevoie de oameni cu viziune, care să inteleagă că dezvoltarea si investitiile in turism reprezinta motorul economiei locale si doar prin proiecte mari si ambitioase putem pune Hangu, pe harta turistica a României.
Cum spuneau si oamenii locului , cu care am stat ieri pret de câteva ore, *mica Elvetie* , asa cum e numita zona noastră de munte ,a inceput sa atragă din ce in ce mai multi turisti din ,germania , anglia , cât si din orasele mari ale României , care si-au cumpărat teren in zona, si-au edificat case de vacantă si vin an de an pentru frumusetea zonei.
Putem face mai mult, putem aduce mii, zeci de mii de turisti in Neamt, dar pentru asta trebuie să investim , să facem proiecte mari de infrastructură dedicată turismului , să ne promovăm si atunci vom putea spune ca judetul nostru e un judet turistic.
Sunt optimist si cred că impreună cu oameni dedicati, care isi iubesc locurile natale ca si mine, care iubesc Neamtul si care vor sa fie mândri de judetul nostru vom reusi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.