Dental Alliance
December 11, 2023

Accident mortal în Neamț: un bărbat de 74 de ani și-a pierdut viața

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la faptul că, în afara localității Broșteni, a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Bahna, ar fi condus un autoturism, pe DC 98, ar fi surprins și accidentat un bărbat de 74 ani, din aceeași localitate, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, fiind ulterior identificat și depistat de polițiști.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 74 de ani. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap