Dental Alliance
December 4, 2023

IPJ Neamț: Școala Altfel, o întâlnire altfel

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Astăzi am avut plăcerea de a ne afla în mijlocul copiilor de la Școala Gimnazială Nicu Albu, pentru o zi cu adevărat specială , în care am desfășurat activități preventive și educative. Cu un entuziasm contagios, cei mici ne-au întâmpinat cu brațele deschise, iar pentru noi, această primire a fost de neprețuit. Polițiștii de prevenire, rutieri și cei ai Compartimentului canin din cadrul IPJ Neamț, au pregătit copiilor o experiență educativă memorabilă.

Demonstrațiile canine au fost un adevărat spectacol! Partenerii noștri necuvântători, au demonstrat agilitate, disciplină și dedicare, stârnind zâmbedele și apaluzele celor mici. Împreună cu ei, am subliniat importanța respectului față de animale. Am vorbit cu micuții noștri prieteni despre siguranța în trafic și le-am prezentat regulile de circulație. Am încurajat întrebările, am împărtășit experiențe și am subliniat că suntem aici pentru a-i sprijini.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap