Dental Alliance

June 16, 2024

Accident mortal la Costișa. Soțul și copiii, răniți; tânăra mamă, decedată

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În această dimineață la ora 04:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Costișa. Un autoturism în care se aflau patru persoane a părăsit partea carosabilă și s-a lovit de un podeț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov ( o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare) și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (o ambulanță SMURD TIM). Până la sosirea pompierilor trei persoane s-au autoevacuat din autoturism. O femeie de 25 de ani, pasageră în autoturism era încarcerată și în stare de inconștiență. Pompierii au descarcerat victima care, din păcate, nu prezenta semne vitale.

Conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, ce prezenta politraumatisme, a fost preluat de echipajul SMURD TIM și transportat la UPU Piatra Neamț. Ceilalți doi pasageri, doi copii de 2 și 6 ani, au fost preluați de echipajul SMURD și transportați la UPU Piatra Neamț. Concomitent cu acțiunile pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.