Dental Alliance

June 20, 2024

Hanul La Cimpoeșu își pregătește deschiderea! O nouă oază de tradiție în inima Moldovei, comuna Hălăucești, județul Iași

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Localitatea Luncasi se pregătește să primească oaspeți la Hanul La Cimpoesu. Află mai multe detalii în curând!

Hanul La Cimpoesu, o bijuterie a tradiției și ospitalității locale, se pregătește să își deschidă porțile pentru locuitorii și turiștii din zonă. Situat în frumoasa localitate Luncasi, comuna Halaucesti, din inima Moldovei la doar câțiva pași de Drumul județean 208 Pascani-Roman, hanul promite să ofere o experiență autentică și reconfortantă.

O oază de tradiție: Hanul La Cimpoesu este mai mult decât un simplu loc de cazare. Cu o arhitectură tradițională și o ambianță primitoare, hanul se dorește a fi o adevărată oază de tradiție în inima comunei Halaucesti. Cu camere confortabile și dotări moderne, Hanul La Cimpoesu promite să ofere o experiență de neuitat, combinând confortul contemporan cu farmecul autentic.

Locație convenabilă: Situat pe Drumul județean 208 Pascani-Roman, Hanul La Cimpoesu este ușor accesibil pentru cei care călătoresc în zonă. Localitatea Luncasi oferă un cadru pitoresc, iar hanul este poziționat strategic pentru a servi atât turiștii care doresc să exploreze frumusețile locale, cât și pe cei care călătoresc în interes de afaceri.

Așteaptă mai multe detalii: Cu o deschidere iminentă, Hanul La Cimpoesu invită comunitatea locală și pe toți cei interesați să rămână aproape pentru mai multe detalii. Pentru informații suplimentare și rezervări, sunați la numărul de contact: 0753 114 996.

Hanul La Cimpoesu este gata să devină destinația preferată pentru cei care apreciază autenticitatea, confortul și ospitalitatea tradițională. Rămâneți conectați pentru a afla mai multe și pregătiți-vă să vă bucurați de o experiență de neuitat la Hanul La Cimpoesu din Luncasi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.