Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Avertizare meteorologică de tip Cod galben de cantități însemnate de precipitații, ninsori și intensificări ale vântului.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Avertizare meteorologică de tip Cod galben de cantități însemnate de precipitații, ninsori și intensificări ale vântului.
Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puțin timp în urmă o informare meteorologică de cantități însemnate de precipitații, ninsori și intensificări ale vântului începând de mâine, 18 noiembrie 2023, ora 08:00, până duminică, 19 noiembrie, ora 10:00.
🌨🌨În intervalul menționat, se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare la munte și predominant ninsori în cea mai mare parte a Moldovei și în sud-estul Transilvaniei unde se va depune strat de zăpadă, local consistent.
În Dobrogea și în Muntenia vor fi ploi și trecător, în noaptea de sâmbătă spre duminică (18/19 noiembrie), pe arii restrânse lapoviță și ninsoare.
Vântul va prezenta intensificări în sud-vestul, estul și sud-estul teritoriului cu viteze de 55-65km/h. În Subcarpații Moldovei și de Curbură, precum și la munte, temporar va fi viscol, iar rafalele vor depăși 60-80km/h.
💨Pe parcursul zilei de duminică vântul va continua să aibă intensificări în sud-estul țării și la munte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.