Dental Alliance

Accident pe DN2-E85 la Secuieni, 3 victime

0
isu
YRY Residence

La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Secuieni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, se deplasa cu un autovehicul, din direcția DJ 158, din Secuienii Noi spre DN2-E85, ar fi pătruns în intersecție fără a acorda prioritare unui autoturism ce circula regulamentar pe DN2-E85.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a doi minori, de 9 și 11 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

insp. Ciofu Ramona

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap