Dental Alliance
September 27, 2023

Hramul Bisericii Romano-Catolice “Sfântul Iosif Muncitorul” a reunit comunitatea din Buruieneşti, comuna Doljeşti, la o slujbă religioasă impresionantă, încărcată de har şi spiritualitate.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Slujba a fost oficiată de preotul paroh Gabriel Neculaeş, de la biserica din Buruieneşti, alături de preotul decan Sebastian Bilboc și preotul paroh al comunei Sagna, Francisc Fărcăşel, invitați la sărbătoarea Bisericii, la fel ca alți foarte mulți preoți, care au fost, de asemenea, prezenți.
Am fost, împreună domnul primar Albert Lungu, alături de credincioşii romano-catolici care au luat parte la acest deosebit eveniment creştin şi am împărtăşit cu aceştia câteva momente foarte frumoase, în care ne-am îndreptat gândurile cu credință către binecuvântările cereşti.
🤝 Mă simt împlinit să fiu alături de nemțeni în momente importante pentru comunitatea lor, să ne revedem şi să putem discuta cu acest prilej.
Le mulțumesc pentru invitație preotului paroh Gabriel Neculaeş şi preotului decan Sebastian Bilboc, precum şi domnului primar al comunei Doljeşti, Albert Lungu.
🙏 Cu inima deschisă şi plină de sărbătoare, le doresc tuturor credincioşilor o Duminică binecuvântată şi liniştită!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap