Dental Alliance
December 4, 2023

Accident rutier cu victimă, în Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 2 octombrie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Roman, se deplasa pe o bicicletă, pe bulevardul Roman Mușat, ar fi pătruns în sensul giratoriu din zona Favorit fiind acroșat de un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din județul Botoșani, care s-ar fi deplasat în sensul giratoriu, rezultând rănirea biciclistului.

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 35 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

insp.Ciofu Ramona IPJ Neamt

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap