Dental Alliance
December 4, 2023

Accident rutier în Neamț, a rezultat avarierea celor trei vehicule și vătămarea corporală a unui minor în vârstă de 4 ani

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 14 noiembrie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe bulevardul 9 Mai.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 35 de ani, din Borlești, ce se deplasa din direcția Bicaz spre Bacău, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, fiind ulterior proiectat într-un autoturism ce se afla staționat regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor trei vehicule și vătămarea corporală a unui minor în vârstă de 4 ani, pasager în primul autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

insp. Ciofu Ramona

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap