Dental Alliance

July 23, 2024

Prognoza meteo pe patru săptămâni: Tot mai frig și multe precipitații. Vremea până în 11 decembrie

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Prognoza meteo pe patru săptămâni: Tot mai frig și multe precipitații. Ultima parte a lunii noiembrie ne pregătește deja pentru iarnă. Chiar dacă se anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru data din calendar, vremea se răcește pe zi ce trece.

Meteorologii anunță că în următoarele patru săptămâni vom avea fluctuații de temperatură destul de semnificative. Vor alterna perioadele cu vreme frumoasă, dar și zilele mohorâte, cu temperaturi coborâte. În următoarea perioadă sunt prognozate și cantități însemnate de precipitații. La munte, acestea vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare.

VREMEA în Alba, 13-19 noiembrie 2023: Temperaturile scad de la o zi la alta. Avem parte de zile tot mai reci, cu temperaturi maxime ce abia mai urcă pînă la 13 grade Celsius. La munte se răcește accentuat. Temperaturile maxime nu mai trec de 9 grade Celsius, iar minimele vor fi în general negative. În weekend va fi lapoviță și ninsoare.

 

ANM a actualizat estimarea valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni, ăn intervalul 13 noiembrie – 11 decembrie 2023.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 13 – 20 noiembrie 2023

Cu excepția zonelor montane, unde valorile termice vor fi apropiate de cele normale, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână.

Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în nord-vestul extrem al teritoriului.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 20 – 27 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, dar mai ales în nord-vestul extrem al țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie 2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sudice și sudvestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pe patru săptămâni. Săptămâna 04 – 11 decembrie 2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu o tendință ușor excedentară în jumătatea nord-vestică a țării.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.