Dental Alliance
September 25, 2023

Accident rutier pe Drumul Național 2 E85, în localitatea Nisiporești

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 25 iulie, în jurul orei 14:15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 2, în localitatea Nisiporești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Roman, conducea o autoutilitară, în localitatea Nisiporești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Piatra-Neamț, ce se deplasa în fața sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere în vârstă de 43 de ani, din ultimul vehicul.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap