Dental Alliance
October 1, 2023

Societate comercială amendată pentru nereguli în domeniul silvic

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

In perioada 24-25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei de Politie Rurală Targu-Neamt, împreuna cu politisti din cadrul Biroului Pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamt au acționat, pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice. Cu această ocazie, au fost efectuate verificări la un operator economic, din localitatea Pipirig, pentru neregulile constate fiind confiscată valoric  cantitatea de aproximativ 80  m.c. material lemnos rășinoase, în valoare de aproximativ 15.000 lei.

Totodată, operatorul economic a fost sancționat contravențional pentru detinerea de material lemnos fără proveniență legală și neîmprejmuirea  unui depozit de material lemnos, cu amendă în valoare de 15.000 lei. De asemenea a fost reținută cantitatea de 34,84 m.c. material lemnos, lemn rotund rășinoase în vederea stabilirii provenienței.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap