Dental Alliance
September 23, 2023

Aceste 5 sloturi Megaways sunt la mare căutare în acest an

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Păcănelele s-au schimbat mult în ultimul timp, la fel ca și publicul lor. Băieții care întrebau în stânga și în dreapta despre un algoritm dublaje la aparate au fost înlocuiți de adulți de toate vârstele care nu caută „combinații secrete”, ci pur și simplu își propun să se distreze.

Ce-i drept, în anii 90, dublajele erau cam singura șansă de a obține un premiu frumos. Acum sunt și sloturi cu numeroase funcții speciale și cu 243 de linii de plată, care permit sute de mii de moduri de câștig. Vorbim despre sloturile Megaways, dintre care la mare căutare sunt următoarele cinci:

 

TWIN SPIN MEGAWAYS

Twin Spin a fost un slot foarte apreciat încă de la prima ediție, datorită rolelor gemene care sporesc șansele de câștig. Varianta inițială avea 5 role și 3 rânduri, pe când versiunea Megaways are 6 role și 6 rânduri, pe care apar și pictograme stivuite. O altă caracteristică adusă în plus de „Twin Spin Megaways” este modul colapsabil: pictogramele care formează o combinație câștigătoare dispar, iar în locul lor cad altele.

Se păstrează cea mai importantă funcție: după ce apeși butonul pentru rotire, minim două role se sincronizează, având aceleași simboluri. Dacă ai noroc, pot fi identice primele trei role, ceea ce înseamnă că runda este câștigătoare. Cinci Scatters inițiază o serie de 15 rotiri extra.

 

THE EXPENDABLES MEGAWAYS

Cunoscutul film de acțiune „The Expendables” își mută acțiunea pe rolele jocului cu același nume, care are o realizare grafică de excepție. Grila este structurată pe 6 role și 7 rânduri, cărora li se adaugă un rând suplimentar, deasupra. Simbolurile care vin pe rândul adițional contribuie și ele la formarea câștigurilor.

Pictogramele de top sunt actorii din film: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren și Terry Crews. Craniul în flăcări este Scatter. Minim patru Scatters declanșează o serie de rotiri extra. În timpul acestor runde, simbolurile cu valoare inferioară sunt înlăturate progresiv de pe role.

 

BIG BASS BONANZA MEGAWAYS

Pescuitul este dus la un alt nivel în Big Bass Bonanza Megaways. Mecanismul de câștig este similar cu cel de la Expendables. Astfel, ca noutăți față de varianta clasică a jocului apar rândul suplimentar din partea superioară a grilei, câștigurile în avalanșă, dar și simbolul Wild, reprezentat de minciog.

De asemenea, numărul peștilor prinși în cârlig (simbolul Scatter) crește la 6. Dacă obții un pește pe fiecare rolă, primești 25 de role gratuite, în timp ce 3 pești acordă 10 rotiri. În timpul seriei, valorile cash ale simbolurilor pești sunt colectate dacă pe role se oprește minim un pescar.

 

RICK AND MORTY MEAGAWAYS

Amuzantul serial de animație „Rick și Morty” i-a inspirat pe cei de la Blueprint Gaming să creeze un slot foarte colorat. Pictogramele care apar pe grilă amintesc de experimentele științifice care le bagă în tot felul de buclucuri pe cele două personaje.

Jocul are un simbol Mystery (toate simbolurile de acest tip se transformă într-o pictogramă identică), dar și Scatter. Minim patru Scatters activează una dintre următoarele secvențe, la alegere:

  • 12 rotiri extra „Pickle Rick” – fiecare câștig consecutiv crește multiplicatorul cu o unitate;
  • 12 rotiri extra „Federation Wild” – simbolurile de același fel de pe rândul suplimentar se transformă în Wild;
  • 12 rotiri extra „Vindicators” – în care simbolul special și simbolul cash oprite pe ecran în aceeași rundă declanșează o rotire cash;
  • Rotiri extra Mystery – învârți o roată virtuală pentru a primi până la 50 de rotiri extra.

SAFARI GOLD MEGAWAYS

Dacă nu ai fost încă într-un safari, o poți face măcar virtual, prin intermediul acestui slot. Leul, bivolul, ghepardul și elefantul sunt cele mai importante simboluri, în timp ce 9, 10, J, Q, K și A sunt pictograme de valoare inferioară. Pentru a obține câștig, este necesar ca pictograme identice să fie pe minim trei role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta.

Diamantul este simbol Scatter. Patru diamante aduc 15 rotiri extra, cinci – 20 de rotiri extra, șase – 25 de rotiri extra, iar șapte – 30 de rotiri extra. În timpul seriei, minim 3 simboluri speciale aduc alte runde din partea casei.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap