Dental Alliance

July 23, 2024

George Lazăr președinte PNL Neamț: Îi urăm bun venit în echipa PNL Neamt domnului Alin Iancu Carnariu, viitorul candidat liberal pentru primăria Tupilați.

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Alin Carnariu este un om de afaceri performant din județul Neamț, originar din comuna Tupilați şi deține cea mai mare fermă de zmeură din România.
Abilitățile sale administrative, tactul managerial şi spiritul de antreprenor l-au adus în topul afaceriştilor din țară.
Este un om cu care ne mândrim în județ, un exemplu al reuşitei prin muncă, seriozitate şi determinare.
Astfel de oameni întregesc echipa liberală şi o duc tot mai aproape de performanță. Ne bucură aderarea la Partidul Național Liberal a din ce în ce mai mulți profesionişti din domenii diverse, care doresc să îşi aducă aportul, împreună cu noi, la dezvoltarea județului Neamț.
De la antreprenori cu afaceri prospere, până la profesori, medici, directori de companii şi cetățeni implicați, tot mai mulți nemțeni găsesc în echipa liberală valorile cu care se identifică şi vin alături de noi pentru a sprijini obiectivele pe care le avem.
Suntem o echipă mare şi puternică, echipa câştigătoare a alegerilor din #2024, fără îndoială, pentru că avem o direcție bună, oameni calitativi alături şi proiecte frumoase pentru județul Neamț!
Alături de domnul subprefect, Adrian Ciobanu şi de întreaga echipă PNL Neamț, salutăm cu bucurie alăturarea domnului Alin Carnariu în echipa noastră.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.