Dental Alliance
September 26, 2022

Aciocârlănoae Andrei, Președinte PNL Târgu Neamț: „Liberalele din Târgu Neamț și-au desemnat, duminică, noua conducere, precum și reprezentantele în Biroul Permanent al Organizației Femeilor Liberale (OFL) din județ

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Din partea OFL Neamț au participat președinta Gabriela Banu și consilierul județean PNL Mihaela Elena Isciuc.

 

Invitat în calitate de președinte al PNL Târgu Neamț la întâlnirea femeilor liberale din oraș, le-am mulțumit pentru implicarea în viața partidului și a comunității și am vorbit despre strategia noastră, a liberalilor, ca partid aflat la guvernare. 

 

Cele câteva zeci de membre ale organizației locale au făcut propuneri de reprezentare și au votat democratic membrele organizației locale ce vor face parte din conducerea județeană.

 

Președintă a OFL Târgu Neamț a fost aleasă Claudia Barna, care a subliniat obiectivele organizației pentru viitoarele alegeri locale: sprijinirea președintelui PNL Neamț, George Lazăr, pentru câștigarea Consiliului Județean și a candidatului PNL la Primăria Târgu Neamț.

 

Eu consider că întâlnirea a fost de bun augur pentru organizația locală a PNL. OFL ne ajută să strângem și mai mult rândurile și să venim în fața alegătorilor cu un puternic mesaj de unitate, atât de necesar în aceste vremuri.„

 

Președinte PNL Târgu Neamț,

Aciocârlănoae Andrei

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.