Dental Alliance
November 28, 2023

Șoferi sub influența alcoolului, trași pe dreapta de polițiști

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 28 august a.c., în jurul orei 09.00,  polițiștii din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț  au depistat în trafic un bărbat, de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism în zona Gării, din municipiul Piatra Neamț. Conducătorul auto, din Piatra Neamț, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 17:35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț  au depistat în trafic un bărbat, de 48 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Izvoare, din municipiul Piatra Neamț. Conducătorul auto, din Piatra Neamț, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap