Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Acțiune pe linia prevenirii principalelor cauze ale accidentelor rutiere

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

La data de 29 iulie a.c., în intervalul orar 18:00-24:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina, împreună cu cei ai Serviciului Rutier Neamț au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii principalelor cauze ale accidentelor rutiere, respectiv abaterile săvârșite de către pietoni și bicicliști, viteza neadaptată la condițiile de drum şi neacordarea priorității de trecere vehiculelor Peste 70 de vehicule au fost verificate de polițiști, conducătorii auto fiind testați cu privire la consumul de alcool sau substanțe interzise.

Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ  6.000 de lei.

***

Totodată, pe timpul acestui final de săptămână, polițiștii și jandarmii s-au aflat permanent în teren, desfășurând acțiuni pe raza Secții de Poliție Rurală Ion Creangă, Bicaz și Ștefan cel Mare. Acțiunile permanente ale polițiștilor au drept scop, creșterea climatului de siguranță publică, reducerea faptelor antisociale, cu precădere a celor cu violență și diminuarea riscului rutier. Pentru abaterile constate, polițiștii au aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 5 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.